Welkom

Plan•Alas is een full-service dienstverlener op diverse gebieden, waaronder Consulting & Management, Commercie & Export, ICT & Services en Vastgoed & Promotie.

De nieuwe economie heeft het afgelopen decennium de oude economie stukje bij beetje vervangen. Steeds meer wordt het duidelijk hoe deze nieuwe maatschappij vorm gaat krijgen, echter wel continue veranderend, uiterst globaal en veelal digitaal. De traditionele manier van denken, normen, waarden en standaarden zijn niet meer zoals ze waren en zijn met de tijd langzaam veranderd. Steeds weer iets meer en iets dieper en het is voor velen al lang duidelijk dat we er niet meer omheen kunnen. Je eraan onttrekken wordt dan ook met de dag lastiger en er is bijna ook geen ontkomen meer aan. Maar al deze veranderingen hebben ondertussen wel een behoorlijke impact. Hoe dingen functioneren en georganiseerd zijn, wat we van elkaar verwachten en hoe we met elkaar omgaan. Ook jou zal het uiteindelijk raken. De vraag is niet of je je eraan aan zult passen, maar wanneer en hoeveel tijd je er nu nog voor hebt.

Plan•Alas gaat uit van deze nieuwe maatschappij en economie. Wij adviseren, managen en helpen mensen en organisaties om hun doelen te halen en te bereiken. Niet door een analyse te maken en dan een dik rapport te schrijven maar door het daadwerkelijk te doen en resultaten te behalen. Wij lanceren, ondersteunen, helpen te overleven en laten groeien van mensen en (nieuwe) organisaties, start-ups, producten en/of diensten. Dat zal gebeuren door alles wat er nodig mocht zijn om dat doel te behalen. En in dat proces kunnen we al onze mogelijke diensten en expertises inzetten. Alles om de opdrachtgever te laten bereiken wat hij tot doel heeft gesteld.

Plan•Alas is een combinatie van de woorden ‘Plan’, wat in veel moderne talen voorkomt, en Alas wat uit de Spaanse taal komt en vleugels betekent. Plan staat in dit geval voor het hebben van een duidelijk idee, een visie of plan en een strategie om daar te komen. Vleugels verwijst naar het vermogen om te kunnen vliegen tot hoog aan de hemel om zodoende een perfect overzicht te hebben van alles wat er onder je en op de aarde zich afspeelt en al zwevend je bestemming of doel te bereiken. Internationaal, globaal en misschien zelfs wel die ultieme droom. Oftewel het betekent bovenal vrijheid. Als je de twee woorden afkort ontstaat er P.A. en dat is precies wat wij kunnen zijn voor jou om je doelen te verwezenlijken.