Over

Plan•Alas is een full-service dienstverlener op diverse gebieden, waaronder Consulting & Management, Commercie & Export, ICT & Services en Vastgoed & Promotie.

Mijn naam is John Timmermans en ik ben de oprichter van Plan•Alas. Door de jaren heen ben ik zelf regelmatig tegen de mis-match van oude denkbeelden en werkwijzen aangelopen die niet meer passen bij de huidige samenleving en manier van werken. Het gat tussen de traditionele manier van werken en de hedendaagse wensen en behoeften werd echter steeds groter zonder dat daar een duidelijke oplossing voor kwam. Vandaar dat Plan•Alas in het leven is geroepen om die behoeften uiteindelijk in te kunnen vullen, en ook op een manier die juist past bij de samenleving van vandaag de dag.

Naast mijn internationale business, management en commerciële achtergrond heb ik ook jaren ervaring in de ICT en als management adviseur. Deze achtergrond heeft er dan ook voor gezorgd dat ik beide kanten van de directietafel heb mogen ervaren, zowel als verantwoordelijk bestuurder zelf, maar ook als de adviseur ervan. Deze unieke combinatie heeft mij veel ervaring gebracht op de gebieden waar Plan•Alas nu actief is. En dat samen met mijn opgedane kennis en ervaring met de nieuwe maatschappij, economie, vastgoed, ICT en de manier van samenwerken heeft geleid tot de oprichting van deze unieke dienstverlener.

Neem ook gerust eens kijkje op mijn LinkedIn profiel.